Klar for Skjærgårdslekene – Bergen

Klar for Skjærgårdslekene

Andreas Gjeitrem (bildet) er godt i gang med med sin nye rolle som hovedtrener. Til helgen tar han laget med seg til Skjærgårdslekene.

Laget har trent godt siden oppstarten 24. juli og har også lagt bak seg en treningskamp før turen går til Tønsberg for enda skarpere motstand denne helgen. Tirsdagens treningskamp mot Viking TIF ble en grei gjennomkjøring med seier på hele 38-20 mot laget som ønsker å sette sitt preg på nest høyeste nivå kommende sesong.

Hvordan kjennes den første perioden ut for deg i den nye rollen?

«Jeg trives veldig godt og synes vi har kommet godt i gang med arbeidet. Det er en fin gjeng å jobbe med og jeg har stor tro på at det finnes en stor utvikling i dette laget videre. Samtidig er det mye som er nytt for meg og som jeg trenger tid på å få oversikt over. Jeg lærer noe hver eneste dag, men har også et godt støtteapparat rundt meg med mye erfaring som jeg kan dra nytte av».

Andreas Gjeitrem har klare tanker på hva han ønsker å få ut av helgens turnering østpå:

«Vi har fokus på å få alle i gang, samtlige skal få muligheten til å vise hva de kan. Vi skal jobbe med strukturen i spillet og at hver enkelt blir kjent med sin rolle. Så håper jeg vi gjennom kampene får noen gode svar både på hva som fungerer og hva vi blir utfordret på i andre enden. Jeg vil gjerne se spillere som slipper seg løs og tør å by på seg selv i større grad. Vi lever tross alt i underholdningsbransjen».

Hvordan synes du tingene ser ut knappe fire uker før det hele braker løs?

«Vi har fortsatt god tid til seriestart og som sagt blir helgens kamper en viktig pekepinn på hva vi trenger å terpe på de siste ukene. Samtidig er det slik at vi skal ha kontinuerlig utvikling på det vi holder på med gjennom hele sesongen. Alt skal ikke avgjøres i serieåpningen, men vi vil selvsagt komme godt i gang».

Han understreker at det er en spennende tropp, men at det fortsatt kikkes etter mulige forsterkninger.

«Vi har en ganske stor tropp, men vil selvsagt gjerne forsterke den i spiss om vi får muligheten til det. Spesielt har vi behov av å supplere opp med en venstrehendt spiller til slik at vi har bra dekning også på den siden. Men vi stresser ikke på noen måte, det kan skje før seriestart, hvis ikke vil vi være våken for muligheter i sesongen. Det helt uavhengig av hvordan vi presterer i forhold til antall poeng».

Resultatene fra helgens kamper vil bli oppdatert i alle våre sosiale medier. Her er oppsettet:

Fredag 11. aug:

19:50 FyllingenBergen – Bodø

Lørdag 12. aug

11:50 FyllingenBergen – Sandnes

17:50 Runar Sandefjord – FyllingenBergen

Søndag spilles en plasseringskamp med utgangspunkt i hvilken plass vi får etter gruppespillet.