3. plass i Tønsberg – Bergen

3. plass i Tønsberg

FyllingenBergen leverte positive takter i sin første treningsturnering før seriestart om drøye tre uker. Tre seire og en uavgjort ble fasiten over fire kamper.

Jan Erik Hygen (bildet) var en av flere unge spillere som markerte seg positivt i turneringen.

Åpningskampen fredag kveld ble spilt mot Bodø. Fjorårets to kamper mot nordlendingene endte med uavgjort. Det ble også resultatet i den første testen mellom lagene denne sesongen. Lørdagen ble nyopprykkede Sandnes først slått 30-22, før Runar Sandefjord ble beseiret 24-22 i siste gruppekamp.

FyllingenBergen og Bodø endte med like mange poeng, men nordlendingene tok seg til finalen på bedre målforskjell. Vi møtte så arrangørene fra Nøtterøy i bronsefinalen, en kamp som ble vunnet 28-22. Dermed kunne laget dra hjem ubeseiret i turneringen.

Trener Andreas Gjeitrem var bra fornøyd med det laget leverte.

«Synes vi ser konturene av de tingene jeg har påbegynt. Vi skal spille fysisk tøft bakover og enda mer kreativt i det offensive spillet. Vi har byttet på klokken og fordelt spilletid på hele troppen, akkurat som vi ønsket på forhånd. Alle skal få muligheten til å vise hva de kan og flere av de unge tok virkelig vare på muligheten de fikk underveis. Ellers er det godt å være i gang og nå ser vi fremover til to bra treningsuker før vi spiller neste turnering på hjemmebane i Framohallen».