Håndballens dag – Bergen

Håndballens dag

FyllingenBergen og Angarde (bildet) inngikk før denne sesongen et nytt samarbeid. Lørdag markeres det med "Håndballens dag" på Spelhaugen.

Der blir det lagt opp til flere ulike aktiviteter med flotte premier for barna lørdag formiddag.

Preben Olsen, arrangementsansvarlig i FyllingenBergen ser frem til lørdagens arrangement.

«Vi gleder oss til å vise frem spillerne våre og håper mange barn og unge tar turen til Almenningen på lørdag. Der kan vi love to timer med masse god underholdning for de minste. Det blir hoppeslott, skuddmåling med laser, presisjons skyting og hinderløype. I tillegg har vi med oss flotte premier til de som deltar. Spillerne våre er som nevnt på plass og det blir muligheter for autografer til de minste. Kort sagt er Spelhaugen stedet å tilbringe for barnefamiliene denne lørdags formiddagen. Vi ser frem til å vise frem spennende aktiviteter sammen med våre elitespillere».

Arrangementet starter kl 12:00 og varer til kl 14:00 på parkeringsplassen mellom Kiwi og Tores Auto.