Trenerdebut for Gjeitrem – Bergen

Trenerdebut for Gjeitrem

Han har spilt uttallige obligatoriske kamper for FyllingenBergen. I kveld debuterer Andreas Gjeitrem (bildet) på trenerbenken når vi møter Viking TIF til kamp om avansement i NM.

Fakta før kveldens 3. runde kamp i NM:

Motstander: Viking TIF (b)

Sted: Haukelandshallen

Tid: 18:00

Dommere: Chrles Whiteley & Omar Ingi Sverresson

Delegat: Nei

Tidligere møter: Viking TIF – FyllingenBergen 17-32 (NM 3. runde 15/16)

Trener Andreas Gjeitrem om kampen:

«Vi gleder oss til å komme i gang med tellende kamper. Cupen har vi gode tradisjoner for i FyllingenBergen de siste sesongene. Det er den beste muligheten for outsiderne til å spille om en tittel og cupen henger høyt for oss. Derfor er vi veldig motiverte foran møte med Viking i kveld. Vi har møtt dem i to treningkamper og vunnet ganske klart i begge. Vi forventer en helt annen intensitet fra deres side i dag og skal forberede oss godt til oppgjøret. Håkon Berge og Leander Seime sliter med mindre skader og er usikre, ellers stiller vi fulltallig til kveldens kamp».