Tøft i Drammen – Bergen

Tøft i Drammen

FyllingenBergen innledet sesongen med tap 31-24 mot Drammen. Etter en jevn åpning festet vertene grepet og var klart best i oppgjøret.

FyllingenBergen kom godt i gang i kampen og det første kvarteret var jevnspilt frem til 4-4. Deretter kommer vi inn i en svak periode som Drammen utnyttet på beste sett. Nølende angrepsspill førte til at hjemmelaget kom i stort tempo og på kort tid mer eller mindre avgjorde kampen. De siste 30 minuttene ble preget av at Drammen hadde poengene i lommen og vi fikk muligheten til å redusere avstanden en del mot slutten.

Trener Andreas Gjeitrem ledet FyllingenBergen i sin første seriekamp og var naturligvis skuffet.

«Jeg synes vi kommer godt i gang fra start. Da er kampen i det sporet vi ønsket på forhånd. Vi står samlet og bra bakover og er tålmodige fremme. Dessverre bommer vi noen klare muligheter, samtidig som vi kaster bort noen baller der vi egentlig er på klar målsjanse. Så skjer det noe med oss når Drammen får et lite grep på oss. Da blir vi feige fremover og de får lov å løpe med oss slik vi helst ville unngå. Så midtperioden i kampen ødelegger alt for oss og poengene er utenfor rekkevidde. Fornøyd med at vi klarer å samle oss når det er som tyngst og får rettet litt opp på resultatet som slutten».

Nå retter Gjeitrem blikket fremover mot første hjemmekamp:

«Nå skal vi ta med oss en del elementer fra dette oppgjøret, så skal det jobbes godt frem til Sandnes kampen. Der skal vi vise vårt publikum at vi kan spille positiv og underholdende håndball. Vi skal slå knallhardt tilbake og gleder oss til å vise oss frem på hjemmebane».

Iben Hvidsten (bildet) bildet gjorde en solid kamp og ble vår toppscorer med 9 mål.