NM 4. runde: Follo (h) – Bergen

NM 4. runde: Follo (h)

Onsdag tar vi imot Follo hjemme til 4. runde i cupen. Vinneren av oppgjøret tar seg videre til kvartifinalen og dit vil gjerne FyllingenBergen.

Fjorårets NM turnering endte på bortebane mot Kolstad i en svært dramatisk kamp. Fire ekstraomganger måtte til før det eventyret var over. Året før spilte vi oss helt til NM finalen der vi dessverre måtte ta til takke med sølvmedaljer. Nå er sjansen til en ny NM finale der, da må 1. divisjonslaget Follo beseires på hjemmebane onsdag kveld.

Trener Andreas Gjeitrem tar ikke lett på onsdagens motstander.

«Vi blir automatisk store favoritter på hjemmebane med tanke på at de holder til i divisjonen under oss. Men vi har ikke tenkt å ta lett på oppgaven som venter. Follo spiller et aggressivt 3:2:1 som vi husker de hadde bra suksess med sist de var oppe i eliteserien. Vi ser at de har mange spennende unge gutter i laget og de vil helt sikkert slippe seg løs mot oss i denne kampen.

Gjeitrem drømmer om en ny tur til Spektrum:

«Dette er neste steg mot den drømmen. Vi er godt forberedt på det som venter oss, men må ut å prestere i denne kampen. Vi har hatt en god del sykdom i forberedelsene, men det ser ut til at alle skal være på beina til kampen. Vi tar med oss en solid omgang mot Sandnes sist og håper vi kan levere to slike omganger i denne kampen».

Kampstart i Framphallen er kl 18:00.