Enkelt avansement – Bergen

Enkelt avansement

FyllingenBergen var klar fra start og tok seg enkelt videre til kvartinalen i NM etter seier på hele 42-23 hjemme mot Follo.

Det sto 3-0 allerede etter halvannet minutt og siden så vi oss aldri tilbake. Til pause sto det hele 25-10 etter en solid og konsentrert innsats av hele laget. Kristijan Jurisic sto for en god prestasjon bakerst og defensivt hadde vi god kontroll på det unge Follo mannskapet. Det åpnet opp for en rekke kontringsmål for våre kantspillere på begge sider. Offensivt var det også trygt og vi spilte oss frem til en rekke gode muligheter. Når da i tillegg uttellingen på våre avslutninger var svært høy ble det stygge sifre for bortelaget.

Håkon Berge (bildet) hadde en flott kamp på høyrekanen og noterte seg for syv spillemål.

Nå venter vi i spenning på vår neste motstander på veien mot Spektrum. Av de øvrige resultatene var det overraskende at Arendal måtte se seg slått på hjemmebane av Runar Sandefjord. Ellers var de andre kampene som forventet. Her er lagene vi kan møte i kvartinalen.

Elverum, Drammen, Runar, Bækkelaget, Kolstad, Haslum og vinneren av Bodø/Bravo (spilles torsdag).

Dersom Bodø vinner har samtlige lag utenom Drammen hatt en hjemmekamp så langt. Dermed vil laget som møter Drammen uansett spille på bortebane. De andre kampene vil trekning avgjøre om vi får hjemme el borte.