Før kampen: Elverum (b) – Bergen

Før kampen: Elverum (b)

En av sesongens desidert tøffeste oppgjør står for døren. Samtidig er det også et av sesongens morsomste oppgjør. Elverum står på motsatt side denne serierunden.

Eliteserien, 3. serierunde!

Motstander: Elverum (b)

Sted: Terningen Arena

Tid: 18:30

TV: www.handballtv.com

Dommere: Eskil Braseth & Leif Andre Sundet

Delegat: Steinar Kvivesen / observatør: Øistein Pettersen

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

16/17  Elverum – FyllingenBergen 25-26
15/16  Elverum – FyllingenBergen 34-25
15/16  Elverum – FyllingenBergen 42-27 (sluttspill)
15/16  Elverum – FyllingenBergen 26-27 (sluttspill)
14/15  Elverum – FyllingenBergen 27-27

Det har vært uttallige tøffe møter med hedmarkingene de siste sesongene. Vi er det eneste laget som har vunnet der i seriesammenheng siden 15/16 sesongen. Vi fikk etter sterk seier i kvartfinale nr 2 grisebank i den siste avgjørende kampen i samme sesongen. Hvem husker ikke sesongen før da vi ga bort en tre målsledelse i løpet av det siste minuttet og måtte ta til takke med ett poeng med hjem til Bergen. Det er klubben som vi alle må strekke oss etter hvis vi skal opp å kjempe om å bli det beste laget i Norge i årene fremover.

Trener Andreas Gjeitrem om kampen:

«Det er alltid litt ekstra moro å dra til Elverum for å spille håndballkamper. Elverum har tatt rollen som Norges ledende klubblag på herresiden. Terningen Arena gir elverumsingene en fin ramme foran hver eneste kamp. Derfor gleder vi oss litt ekstra over å dra til Elverum og prøve oss mot toppen av norsk håndball. I år har Elverum måtte erstatte spillere som Øverby, Pujol, Ivansik, Toft. Det er ingen enkel jobb. Men med ett budsjett som smadrer resten av eliteserien så har de fått hentet inn noen meget spennende signeringer. I Ørsted fra toppklubben BSV og Jonsson fra islandsk håndball har de fått to nye giganter, begge måler vel 2meter og 10cm. Richard Hanisch med erfaring fra Bundesliga og en Magnus Fredriksen som er en av Norges mest lovende spillere så har de truffet godt i overgangsmarkedet. Tar vi også med at de hentet Kevin Gulliksen fra BSK som er i starten av en meget spennende karriere, så viser Elverum suverenitet på overgangsmarkedet»

«Derfor tror vi det blir en tøff oppgave for FyllingenBergen, men vi elsker slike oppgjør. Forsvaret vårt blir helt avgjørende, får vi satt dette så skal samtlige lag i Norge få store problemer med å lage mål på oss. Klarer vi å få omsette dette til noen enkle kontringsmål, kombinert med at vi utfordrer Elverums store midtforsvar så skal dette bli ett meget spennende hele veien inn. La oss håpe at det blir stille i fjøset».

Kampstart er altså kl 18:30 og opgjøret ser du som vanlig på www.handballtv.com.