Ruud til FyllingenBergen – Bergen

Ruud til FyllingenBergen

Fredrik Ruud blir ny trener i FyllingenBergen. Han skal ha ansvar for vår rekrutt satsing og vi er svært fornøyd med å få trønderen til Bergen.

28-åringen har tidligere jobbet seks sesonger i Elverum der han har hatt ansvar for en rekke juniorlag. I tillegg har han også vært involvert i elitelaget i perioder. Før denne sesongen tok han over hovedansvaret for Runar Sandefjord. Der leverte han imidlertid inn oppsigelse i slutten av august, noe som gjorde at det ble en mulighet for oss å få en stor kapasitet på talentutvikling til Bergen.

Vidar Gjesdal er veldig glad for å Ruud til FyllingenBergen.

«Dette var en unik mulighet for oss. Vi kom raskt i kontakt med Fredrik når hans forhold til Runar ble avsluttet. Vi har hatt han på besøk hos oss og er sikker på at vi har fått helt riktig mann til å løfte vår satsing på unge spillere videre. Vi har vært tydelig på at vi ønsker å styrke opplegget rundt denne biten og dette viser at vi mener alvor med hvordan vi ønsker å bygge tingene opp. Vi får en stor kapasitet med bred erfaring på dette arbeidet tross sin unge alder. Fredrik har en spennende trenerfremtid og sammen med Andreas på elitelaget får vi to unge og sultne trenere i klubben til å utvikle både junior- og seniorsiden videre. Han vil også bli koblet opp mot våre skoler og dermed få mye tid sammen med de fremste unge utøverne i Bergen. Dette blir en veldig god løsning for hele byen og vi gleder oss stort av å ha fått Fredrik inn i våre rekker».

Fredrik Ruud uttaler følgende:

«Jeg gleder meg til å få muligheten til å lære av et nytt miljø og nye fagpersoner. Samtidig få delt den kunnskapen jeg besitter til unge gutter som på sikt kanskje får muligheten til å bidra inn i et toppmiljø i Bergen eller andre steder. Forhåpentligvis som håndballspiller, men også som ressurspersoner på andre områder.

Ruud er allerede på plass i Bergen og starter denne uken opp sitt arbeid.