Tap mot Elverum – Bergen

Tap mot Elverum

FyllingenBergen hadde definitivt muligheten til å få med seg poeng fra Elverum, men det var hjemmelaget som var kaldest i de avgjørende situasjonene og vant med 32-28 (16-12).

Åpningsomgangen ble på mange måter slik vi ønsket. Kristijan Jurisic sto solid i målet og foran han sto vi kompakt og disiplinert i vår 6:0. Elverum som savner skyts bak fra banen fikk dessverre litt for mange kontringsmål i en periode der vi ikke kom til gode nok sjanser offensivt. En utvisning mot slutten av omgangen benyttet vertene til å få en liten luke til pause.

Etter hvilen jobbet vi oss stille og rolig tilbake i kampen. Fremover ble det produsert flere gode muligheter og vi presset Elverum for fullt midt i omgangen. Dessverre var vi ikke kyniske nok i de avgjørende situasjonene og dermed holdt vertene det lille grepet på kampen hele veien ut. Totalt sett en godt gjennomført bortekamp mot et topplag er noe vi kan ta med oss videre på veien.

Trener Andreas Gjeitrem kommenterte kampen slik:

«Det er synd at vi ikke griper muligheten når vi har den. Det er en kamp som står og vipper inn mot slutten, men der vi misser eller kaster bort ballen i avgjørende situasjoner setter de ballen i mål. Det er små ting som skiller lagene og mye skal vi absolutt ta med oss videre. Vi ser at mye av det vi jobber med i det offensive spillet begynner å komme. Bakover er det bra etablert hele veien, men dessverre får de litt for mange kontringsmål på oss, da spesielt før hvilen. Dette gir oss selvtillitt på at det vi driver med er riktig og vi får en god referanse i dag. Et klart steg opp fra Drammen kampen og nå skal vi fortsette utviklingen inn mot hjemmemøte med Kolstad».

Jostein Epland (bildet) gjorde en fantastisk 1. omgang og hamret 6 baller inn bak Morten Nergaard. Han ble etter kampen kåret til vår beste spiller og toppscorer med totalt 8 mål.