Før kampen: Kolstad (h) – Bergen

Før kampen: Kolstad (h)

Søndag tar vi imot Kolstad til viktig serieoppgjør i Framhallen. Kan vi endelig tukte trønderne på vår egen hjemmebane?

Eliteserien, 4. serierunde!

Motstander: Kolstad (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Mats Fremstad & Markus Pedersen

Delegat: Conrad Ravnanger

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Kolstad 29-31
15/16  FyllingenBergen – Kolstad 28-30

Kolstad tar fatt på sin tredje sesong i ligaen etter opprykket. FyllingenBergen har ikke tapt mange kamper på hjemmebane de siste sesongene, men Kolstad er det eneste laget vi faktisk ikke har slått. Begge oppgjørene de to siste sesongene har endt med 2-måls tap. På bortebane har vi derimot vunnet komfortabelt i begge serieoppgjørene. Nå er det på tide å rette opp hjemmestatistikken mot trønderne.

Dette er også første kampen denne sesongen der forutsetningene er ganske like i forkant. Vi har har vært underdog i de to første bortekampene mot sterke Drammen og Elverum som begge har endt med tap. Vi var store favoritter hjemme mot Sandnes som endte med klar seier. Nå kjennes det ut som det kommer flere 50/50 kamper som vi gjerne ønsker å vippe i vår favør. Den første muligheten er altså kommende søndag.

Trener Andreas Gjeitrem ser slik på oppgjøret:

«Søndagens møte med Kolstad er ett oppgjør som blir veldig viktig for årets FyllingenBergen lag. Vi har satt oss som mål om å komme trygt inn i sluttspillet og da er det kamper som dette som blir helt avgjørende på hjemmebane. I Framohallen blir vi knepne favoritter mot Kolstad, det skal vi takle. Vi må ta med oss det gode etablerte forsvarsspillet som vi har visst i innledningen på sesongen. Forhåpentligvis får vi da noen enkle kontringsmål som gir oss grunnlag for å vinne kontringskampen».

«Kolstad har siden opprykket vært ett lag som spiller med høyt tempo, gode i ankomstspillet og lynhurtige kantspillere. Dette må vi stoppe og det har vi tenkt å gjøre med ett disiplinert angrepsspill og godt returløp. Dette så vi stor fremgang i sist mot Elverum, spesielt etter pause. Angrepsspillet vårt er i positiv utvikling og vi ser mer og mer av det vi har jobbet med siste tiden i trening og kamp».

«Jeg tror og håper på en spennende kamp, vi trenger din støtte, så håper virkelig du tar turen. Så skal vi prøve å underholde og spille med senkede skuldre»

Kampstart på søndag er altså kl 18:00! Billetter kjøper du her:

https://fyllingenbergen.ticketco.no/fyllingenbergen__kolsta