Landslagsspiller til FyllingenBergen – Bergen

Landslagsspiller til FyllingenBergen

FyllingenBergen har i dag signert en avtale med Kjartan Johansen fra Færøyene. Unggutten blir spilleklar allerede til søndagens hjemmekamp mot Kolstad.

FyllingenBergen har inngått avtale med Kjartan Johansen (21) med umiddelbar virkning, i første omgang ut inneværende sesong. Johansen er venstrehendt høyreback og utfyller dermed vår høyre bakspiller posisjon sammen med Jostein Epland. Han har en rekke yngre landskamper for Færøyene og har i tillegg debutert for deres seniorlandslag. Sist sommer var han sentral da Færøyene overrasket mange med en flott prestasjon i U21 VM.

Trener Andreas Gjeitrem om overgangen

«Med Kjartan får vi et alternativ til på høyreback som vi har savnet. Nå har vi minst dobbel dekning på alle posisjoner som gjør at troppen vår blir mer komplett både til trening og kamp. Kjartan er en spennende ung spiller som jeg tror vil passe veldig godt inn i gruppen vår. Han har trent med oss en liten periode og vist at han har egenskaper vi kan få bruk for. Teknisk god spiller som er flink til å velge riktige løsninger til rett tid. Han skal dog få tid til å komme seg inn i spillet vårt før vi skal forvente for mye av han. Jostein Epland har vært veldig god for oss de siste kampene, men nå står vi langt bedre rustet med to gode alternativer på den posisjonen».

Kjartan Johansen gleder seg til å ta fatt på et eventyr i FyllingenBergen.

«Det blir et veldig stort og spennende steg for meg i min karriere. Jeg er glad for at jeg fikk muligheten i Bergen og så langt har alle i og rundt klubben tatt veldig godt imot meg. Jeg håper jeg kan bidra til positivt til laget og at vi sammen kan ta mange poeng fremover. Jeg trives virkelig godt etter noen dager i klubben og gleder meg stort til å være med allerede på søndag. Jeg trenger nok litt tid til å venne meg til spillet og tempoet som er forskjellig fra det jeg er vant med hjemme på Færøyene. Men la oss nå bare komme i gang, så skal det helt sikkert bli bra fremover».

For ytterligere kommentarer kan følgende kontaktes:

Andreas Gjeitrem – 95909584

Kjartan Johansen – +298 509482