Før kampen: Arendal (b) – Bergen

Før kampen: Arendal (b)

Målet er å ta vår første borteseier denne sesongen. Onsdag venter en ny mulighet når vi tar turen til Sør Amfi for møte med ØIF Arendal.

Eliteserien, 5. serierunde!

Motstander: ØIF Arendal (b)

Sted: Sør Amfi

Tid: 18:30

TV: www.handballtv.com

Dommere: Lars Jørum & Håvard Kleven

Delegat: Arne Mikael Kristiansen

Odds fra Norsk Tipping: 1,60 – 8,00 – 2,60

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

16/17  Arendal – FyllingenBergen 30-25 (sluttspill
16/17  Arendal – FyllingenBergen 31-32 (sluttspill)
16/17  Arendal – FyllingenBergen 36-29
15/16  Arendal – FyllingenBergen 26-23

Onsdag kveld er det duket for ny serierunde i eliteserien. Vi tar turen til Sørlandet for bortemøte med ØIF Arendal. Vertene satser tungt for å være i toppen av norsk håndball og har plassert seg som nr 3 på tabellen etter fire omganger. Vi følger kun ett poeng bak dem og vil med seier ta oss forbi sørlendingene på tabellen. Sist sesong møtte vi dem i tre dramatiske kvartfinalekampeer i sluttspillet. Tilslutt måtte vi gi tapt mot slutten av det tredje oppgjøret i noen tette og intense oppgjør.

Assistent trener Erlend Aam har møtt sørlendingene i mange oppgjøre de siste sesongene:

«Etter søndagens viktige hjemmeseier mot Kolstad, reiser vi til Arendal med noe mer senkede skuldre. Innledningen av serien har vært resultatmessig som vi våget å håpe på og av erfaring vet vi at kampene mot ØIF Arendal svært ofte er tette og tøffe. ØIF Arendal leverte en solid prestasjon borte i e-cup i helgen og har returmøte kommende helg, så vi møter et lag i bra flyt. Marinko’s menn har slitt med en del skader i innledningen, men resultatene i e-cup viser at han har stablet frem et bra mannskap til kampene i denne perioden. Vi tror dette blir en åpen kamp, men at vi kan overraske dem ved å ta poengene med hjem til Bergen».

Kampen vises som vanlig på www.handballtv.com. Kampstart i Sør Amfi er kl 18:30.