Veien til Spektrum går via Bodø – Bergen

Veien til Spektrum går via Bodø

Drømmen om NM finale i Spektrum i desember lever i beste velgående. Vi kunne selvsagt ønsket oss hjemmebane nå i kvartfinalen men vi trakk som kjent Bodø på bortebane. Det er en utfordring vi tror vi kan makte, men Bodø leverte en solid prestasjon mot Elverum så vi skal være klar til kamp når det blåses i fløyten onsdag. Kampene mot Bodø har de siste årene vært svært jevne og i serien i fjor spilte vi uavgjort i begge oppgjør. Alt tyder på at vi fortsatt er jevne, så jeg tror også kvartfinalen onsdag kan bli dramatisk. Kampen ser du på www.handballtv.com.

Trener Andreas Gjeitrem om kampen:
«Vi gleder oss til ett vinn-forsvinn oppgjør. Vi møtte Bodø i oppkjøringen under Skjærgårslekene, der endte det uavgjort. Da fikk vi se Bodøs nye playmaker Djordje Djekic, den gangen var han noe rusten, men innledningen hans på sesongen har vært alt annet. Sammen med den nye danske målvakten Sejr Jensen så har de fått to dyktige erstattere på plass.
Børge Lunds mannskap tok skalpen fra oss i Nadderud Arena cupfinalen 2015, det er vi svært sultne på å revansjere. Vi gleder oss til en spennende kamp i Bodø, alltid mye folk og god stemning.»