Før kampen: Haslum (h) – Bergen

Før kampen: Haslum (h)

Marius Ferkingstad (bildet) er tilbake i troppen kontra forrige seriekamp når vi tar imot Haslum til viktig duell hjemme i Framohallen.

Eliteserien, 6. serierunde!

Motstander: Haslum (h)

Sted: Framohallen

Tid: 17:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Lars Jørum & Håvard Kleven

Delegat: Dagfinn Villanger

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Haslum 36-29
15/16  FyllingenBergen – Haslum 21-28
15/16  FyllingenBergen – Haslum 32-25 (cup)
14/15  FyllingenBergen – Haslum 35-31

Det er lenge siden vi har spilte jevne kamper med Haslum i Framohallen. I fjorårets bortekamp klarte vi imidlertid å kaste bort en 3-målsledelse med under 3 min igjen til tap. På hjemmebane har vi vært solide mot topplaget fra Bærum. De slo oss riktignok klart for to sesonger siden, men kort tid etterpå sendte vi dem ut av NM med like stor margin. Kanskje er det duket for en ny thriller mellom de to lagene også i Framohallen?

Gjestene har skuffet i innledningen på seriespillet. 4 poeng er nok under av hva Haslum hadde håpet på. Vi står på samme poengsum, men med tanke på bortekamper mot Drammen, Elverum og Arendal har programmet vårt vært meget tøft. Nå venter vår tøffeste oppgave på hjemmebane så langt og vi vil gjerne ha med oss disse to poengene.

Trener Andreas Gjeitrem tenker følgende før duellen på lørdag:

«Lørdagens kamp mot Haslum gleder jeg meg virkelig til. Etter ett tøfft nederlag i kvartfinalen mot Bodø onsdag får vi nå muligheten til å reise oss på direkten. Vi møter et Haslum lag som har variert i sesonginnledningen, men onsdag slo de Elverum i deres kvartfinale oppgjør. Med sentrale spillere tilbake fra skade så ser Haslum ut som det laget vi har sett de siste årene. For vår del blir det viktig å komme i gang med ett mer robust forsvarsspill, vi har den siste tiden vært altfor passive og snille i duellspillet. Dette har vi jobbet med en tid, når er det duket for å få det forløst i kamp. Sesongens to første eliteseriekamper i Framohallen er vi ubeseiret, la det fortsette slik».

For FyllingenBergens del er Marius Ferkingstad tilbake i troppen kontra forrige seriekamp, mens Leander Seime er ute med skade denne gangen.

Vi håper på massiv puklikumsoppbakning i hallen på lørdag. Det vil bli en festdag som starter med damelaget til Fyllingen sitt oppgjør mot Oslo-Studentene kl 15:00.

Billetter til begge kamper kjøper du her:

https://fyllingenbergen.ticketco.no/nb/e/eliteserien_fyllingenbergen__haslum

Er du klar for oktoberfest i teltet etter kampen henter du billett her:

https://fyllingenbergen.ticketco.no/nb/e/oktoberfest_med_fyllingen