Overkjørt i Halden – Bergen

Overkjørt i Halden

FyllingenBergen strakk ikke til mot sterke Halden på bortebane søndag kveld og måtte tåle tap på hele 35-22 med seg hjem til Bergen.

FyllingenBergen kom godt i gang i oppgjøret. Et offensivt 4:2 forsvar fra start tvingte frem to tekniske feil hos hjemmelaget direkte og vi kom hurtig foran 2-0. Derfra og inn handlet imidlertid alt om vertene som fosset fra i målprotokollen. 10-4 etter 20 min ble til 14-7 i pausen. Etter hvilen fortsatte Halden øke på resultatet og ga seg ikke før det sto hele 35-22 på tavlen. En helsvart dag for FyllingenBergen mot et solid hjemmelag.

Trener Andreas Gjeitrem var heller ikke fornøyd med hva laget hans viste i Halden:

«En kollektiv svikt av oss i dag. Vi har ingen spillere som kommer opp på nivået sitt og da blir det fort slike sifre mot et godt Halden-lag som tok vare på mulighetene sine hele veien. Vi gjør feil på feil fremover og blir brutalt straffet imot. Igjen kommer vi greit ut fra start og får stresset Halden litt slik vi ønsket etablert, men det hjelper lite når vi ikke produserer fremme og blir løpt i stykker. Etter hvilen tester vi ut noen ting for å prøve når kampen mer eller mindre er kjørt. Men det er vanskelig når vi kjemper i motbakke hele veien. Nå handler det igjen å samle oss etter en tøff bortekamp. Det har vi lykkes med flere ganger denne sesongen og jeg forventer en helt annen utgave av oss selv på søndag hjemme mot Bækkelaget».

Kristijan Jurisic (bildet) sto i perioder bra i målet, mens Fredrik Mossestad ble toppscorer med 5 mål.