Før kampen: Bækkelaget (h) – Bergen

Før kampen: Bækkelaget (h)

Søndag er det duket for ny hjemmekamp i Framohallen. Revansjelysten er stor etter prestasjonen borte mot Halden i forrige serierunde.

Eliteserien, 8. serierunde!

Motstander: Bækkelaget (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Morten Isachsen & Ronny Hell

Delegat: Dagfinn Villanger

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Bækkelaget 27-29
15/16  FyllingenBergen – Bækkelaget 25-27
14/15  FyllingenBergen – Bækkelaget 24-22
13/14  FyllingenBergen – Bækkelaget 28-32

Bækkelaget er et av få lag som har slått oss i Framohallen de to siste sesongene. I fjor vant de fortjent i en jevn kamp, mens vi vant ganske klart i bortekampen. Det har tradisjonelt vært mange jevne kamper mot Oslo klubben som har fostret opp svært mange spillere fra egne rekker de siste sesongene. Før sesongen måtte de avgi to av sine store unge profiler i Magnus Abelvik Rød og målvakten Kristian Sævarås. I tillegg har deres svenske profil Joakim Patriksson vært ute med skade i innledningen av denne sesongen. Det har ført til at Bækkelaget har plassert seg litt under topp 4 så langt. Men de har fortsatt masse kvalitet i mannskapet sitt. Vi skal spesielt se opp for skytteren Emil Sundal og deres playmaker Nicolay Hauge. I tillegg har de en spennende unggutt på venstreback i Fabian Sandven.

Trener Andreas Gjeitrem og hans lag tørster etter revansj fra forrige seriekamp.

«Etter en blytung kamp i Halden hvor ingenting lykkes fremover på banen er guttene svært revansjesugne til denne kampen. Vi møter litt av de samme utfordringene i vårt offensive spill, BSK kommer sannsynligvis i ett flatt 6-0 med de største guttene i midtforsvaret. Vårt juniorlag røk i kvartfinalen mot nettopp Bækkelaget for ett par uker siden. Noen av de spillere som var sentrale i den kampen er også sentrale på elitelaget. Imponerende å se hvordan trener Jan «Proppen» Karlsson & co gir de unge mye tillit på det øverste nivået i Norge.

«Vi har noen småproblemer, Andreas Ungesson er usikker med såre akillesser. Ellers håper vi å komme ut med vårt aller sterkeste mannskap til dette oppgjøret. På søndag ønsker vi å komme med ett høyere balltempo og større trykk i ankomstspillet enn vi fikk til sist i Halden. Vi har sett bra ut hjemme i Framohallen og satser på å gi publikum nok en kamp med full valuta for kampbilletten».

Kampstart i Framphallen på søndag er kl 18:00.

Ønsker du å kjøpe billett i forkant av oppgjøret gjøres det her:
https://fyllingenbergen.ticketco.no/nb/e/fyllingenbergen__baekkelaget_spkl