Før kampen: Falk Horten (b) – Bergen
Iben Hvidsten leverte en god kamp fra sin venstrekant.

Før kampen: Falk Horten (b)

Onsdag kveld jakter FyllingenBergen på sine første bortepoeng denne sesongen. Motstander er Falk Horten som jager like bak oss på tabellen.

Eliteserien, 9. serierunde!

Motstander: Falk Horten (b)

Sted: Holtanhallen

Tid: 18:30

TV: www.handballtv.com

Dommere: Tor Brede Launes & Vidar Larsen

Delegat: Thomas Aastrøm

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

16/17  Falk Horten – FyllingenBergen 23-35
13/14  Falk Horten – FyllingenBergen 25-28

Falk Horten var en kort visitt oppe i 2013/14 sesongen da vi slo dem 28-25 i den intime Holtanhallen. I fjor klarte de å bite seg fast med et nødskrik takket være en god innspurt og berget plassen gjennom kvalifisering mot Sandefjord. Forrige sesong hadde vi samtidig et meget godt grep på Hortenslaget og vant stort i begge oppgjørene. Denne sesongen har Falk Horten plukket med seg fire poeng på sine fire første hjemmekamper. Spesielt imponerende var seieren mot Haslum. I likhet med oss har de ikke fått med seg noe på sine bortekamper. Vår egen bortestatistikk ønsker vi virkelig å gjøre noe med i dette oppgjøret, noe som vil kreve en maksimal innsats av hele gruppen.

Andreas Gjeitrem er sikker på laget er topp motivert for å følge opp den gode innsatsen sist.

«Etter en strålende 2. omgang sist mot Bækkelaget gleder vi oss til bortemøte med Falk Horten. Vi kommer med selvtillit i vårt offensive forsvar og skal sørge for å gi hjemmelaget vanskelige betingelser i sitt etablerte angrepsspill. Klarer vi dette håper vi å straffe dem med fart og trykk i vårt kontringsspill. Det er på tide at vi plukker med oss en borteseier nå og hele gjengen er veldig klar for å returnere hjem til Bergen med to viktige poeng i bagasjen. Vi vet godt at de tre siste kampene før serien snur vil definere mye for hvordan det vil se ut for vår del fremover. Gjør vi jobben nå er det god grunn til å kikke oppover på tabellen. Men først skal det altså legges ned en formidabel innsats i Horten».

Andreas Ungesson (akilles) og Jan Erik Hygen (rygg) er ikke 100% og hviles i inngangen til et tøft kampprogram.

Kampen ser du som vanlig på www.handballtv.com