Nytt bortetap – Bergen

Nytt bortetap

Heller ikke denne gangen skulle det lykkes for FylligenBergen på bortebane. Falk Horten festet grepet mot slutten i en jevn kamp og vant 31-28.

Det ble en trøblete oppladning for spillerne i forkant av kampen. Flyet fra Bergen ble kansellert og det neste flyet var det ikke mulig å rekke kampen med. Dermed måtte det kjøpes nye billetter på et fly som ble kraftig forsinket. I tillegg tok det 3,5 timer i buss til hallen som gjorde at vi ankom med under 30 min til kampstart. Falk tok tak i kampen fra start og gikk direkte i 5-1 ledelse. Vi jobbet oss sakte med sikkert tilbake i oppgjøret og kom oss også foran 15-14 til pause.

Etter hvilen hadde vi ledelse siste gang på 21-20. Deretter var hjemmelaget best i Holtanhallen og festet grepet med 2-3 mål mot slutten. Nok en gang misser vi mange åpne sjanser gjennom kampen. I tillegg får vi ikke løst vårt defensive arbeid de siste 30 minuttene. Tore Andre Lunde viste nok en gang at han er i solid form og hamret inn 10 mål fra distanse. Nå ser vi frem til to spennende e-cupkamper i Bosnia kommende helg.