Seier i første kamp – Bergen
Iben Hvidsten leverte en god kamp fra sin venstrekant.

Seier i første kamp

FyllingenBergen tok første stikk i dobbeltoppgjøret med bosniske Vogosca Poljine Hills. En jevn kamp endte med seier 35-33 (17-18). Returoppgjøret spilles i morgen.

FyllingenBergen fikk en god start på oppgjøret og var foran 7-3 etter 10 minutter. Forspranget holdt seg frem til de siste 10 minuttene der hjemmelaget vendte oppgjøret og kunne gå til pause med ledelse 18-17. De siste 30 minuttene ble svært jevne, men mot slutten fikk vi avgjort til vår fordel. Dermed har vi et lite grep før morgendagens returkamp.

Andreas Gjeitrem oppsummerer kampen som følger:

«Viktig at vi vender kampen mot slutten og tar med oss et lite overtak før morgendagens returkamp. Vi slurver for mye i noen perioder av oppgjøret. Samtidig blir vi for passive i forsvaret og der må vi opp flere hakk i returen. Aggressiviteten må opp slik at vi kan legge mer press på deres skyttere, samt at vi står samlet og vinner flere dueller bak. Da skal vi lage enda flere enkle mål i kontraen enn tilfellet var i dag. Fremover lager vi mye mål og det har jeg tro på at vi skal løse også i morgen. Nå handler det mest om gjøre jobben skikkelig ferdig i morgen. Vi er kun halvveis og må forberede oss maksimalt for å ta oss videre til 1/8-delsfinalen».

Tore Andre Lunde leverte en ny solid kamp og ble vår toppscorer med åtte mål.

Kampstart for den avgjørende kampen om avansement spilles kl 17:00.