Spennende e-cup kamper – Bergen

Spennende e-cup kamper

FyllingenBergen spiller denne helgen 3. runde i Challenge-cup i Bosnia. Laget har valgt å spille begge kampene i Sarajevo.

For to år siden spilte FyllingenBergen semifinale i Challenge-cup. Der ble portugisiske Benfica for sterke over to kamper. Nå prøver vi oss igjen i samme turnering. Første hinder på veien er bosniske HC Vogosca Poljine Hills. Laget holder til like på utsiden av Sarajevo. Denne gangen spiller vi begge kampene på bortebane.

Trener Andreas Gjeitrem forklarer det valget som følger:

«Spillerne har godt av å spille denne type kamper på bortebane i Øst-Europa. Nå får vi to tøffe kamper i en fullsatt hall med masse støy, det håper jeg vi kan dra med oss noe erfaring fra. Vi vet ikke altfor mye av motstanderen, men det bør absolutt være mulig å avansere til tross for at vi spiller begge kampene her nede. Vi ankom fredag og forholdene her nede er veldig bra. Vi kan ikke klage på noe og gleder oss til å gå inn i den heksegryten vi forventer det skal bli i kveld».

Kampstart Sportska Dvorana Amel Beckovic er kl 19:00. Returkampen spilles søndag kl 17:00.

Kampene streames ikke, men kan følges på EHFs Live oppdatering her.