Makedonsk motstand – Bergen

Makedonsk motstand

Trekningen for "Last 16" i Challenge Cup ble foretatt i Wien i formiddag. For vår del kom vi først opp av bollen som resulterte i møte med makedonske HC Eurofarm Rabotnik.

Dermed blir det nok en tur til Balkan for våre gutter. Eurofarm Rabotnik holder til helt sør i Makedonia og slo ut litauiske Granitas Kaunas i forrige runde med sammenlagt 57-47. Det var nok et av de beste lagene fra den potten og vi kan se frem til to tøffe oppgjør for å komme inn i kvartfinalen.

Andreas Gjeitrem ser slik på trekningen:

«Kan virke som dette var et av de tøffeste lagene vi kunne møte slik forutsetningen var. Men det passer oss bra, vi trenger å få flere tøffe kamper internasjonalt som vi kan vokse på. Nå får vi se hvordan det blir i forhold til hvordan kampene blir plassert. Men det ligger kanskje an til at vi spiller en kamp i Bergen og en der nede. I så fall er det bra at vi avslutter hjemme. Vi vil svært gjerne videre til kvartfinalen i turneringen og jeg tror mulighetene er gode for at vi kan lykkes med det».

Kampene skal i utgangspunktet spilles helgene 10.-11 og 17.-18. februar.