Endelig bortepoeng – Bergen

Endelig bortepoeng

FyllingenBergen fikk med seg et ekstremt viktig bortepoeng i møte med Bodø onsdag kveld. Kampen endte tilslutt 30-30, lagenes tredje U på rad i seriesammenheng.

FyllingenBergen var tydelig tagget fra start og tok tak i oppgjøret direkte. Herlig innstilling og aggressivitet bidro til godt tempo og mål både i kontra- og etablert fremme. Når Bodø kom til hektene og ajour på 12-12 svarte vi igjen og gikk til hvilen med ledelse 17-14. De første 25 minuttene etter pause var ikke like bra. Feilene kom oftere og hjemmelaget grep muligheten og så ut til å ta en komfortabel hjemmeseier. Men FyllingenBergen ga seg ikke og mot slutten tok vi godt vare på mulighetene. En vanvittig dobbel redning av Kristijan Jurisic på stillingen 30-29 ga oss muligheten de siste 40 sekundene. En meget god aksjon av Mario Matic sørget for en 7 meter som Kjartan Johansen satte sikkert i mål. Vi avverget den siste ballkontrollen til Bodø og fikk i tillegg en liten mulighet med 5 sek igjen, men kastet bort ballen.

Erlend Aam i trenerteamet oppsummerer oppgjøret slik:

«Vi er selvsagt veldig godt fornøyd med at vi berger ett poeng på tampen. Det var kanskje et lite ran om vi ser på de siste 30 minuttene. Men totalt sett hadde lagene enn omgang hver og på bakgrunnen av det får det være greit. Vi er godt fornøyd med 1. omgang der vi lykkes med mye av det vi hadde avtalt i forholds til cupkampen mot dem sist. Etter hvilen er vi litt tilbake til gamle synder. Vi gir fra oss initiativet for enkelt og feilene florerer i perioder. Vi takker en ekstremt viktig dobbel redning fra Kristijan som faktisk fikk fingeren ut av ledd i første omgang. Mario er også skarpere på målet i dag og skaper mye for oss fremme, deriblant den siste 7-meteren som ga oss ett poeng. Det er veldig tett både foran og bak oss på tabellen, derfor betyr poenget ekstra mye. Nå skal vi lade skikkelig opp til oppgjøret mot Nøtterøy om en uke».