Før kampen: Bodø (b) – Bergen

Før kampen: Bodø (b)

Kampene kommer tett om dagen når vi spiller vår fjerde kamp på en uke, samtlige på bortebane. I kveld tar vi turen nordover for et nytt møte med Bodø.

Eliteserien, 10. serierunde!

Motstander: Bodø (b)

Sted: Bodø Spektrum

Tid: 18:00

TV: www.handballtv.com

Dommere: Magnus Nygren & Andreas Borge

Delegat: Aleksander Windstad

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18  Bodø – FyllingenBergen 32-29 (kvartfinale, NM)
16/17  Bodø – FyllingenBergen 27-27
15/16  Bodø – FyllingenBergen 26-28
14/15  Bodø – FyllingenBergen 26-23

Bodø kjenner vi godt da vi møtte dem også i cupens kvartfinale. Der leverte vi en kamp et stykke under pari og tapte oppgjøret fortjent, 32-29. I dag jakter vi revansje i en kamp som er viktig for begge lag. Vi ligger på plassen foran Bodø og vil gjerne øke avstanden til lagene bak oss. Et artig poeng i dagens kamp er at hjemmelaget ikke har tatt poeng på egen grunn der de står med fire strake tap. Mens vi får vår del ikke har plukket med oss noe på bortebane enda. I fjorårets sesong ble det to svært dramatiske kamper mot nordlendingene som begge endte med samme utfall, 27-27.

Andreas Gjeitrem mener laget er klar for å slåss om to poeng i Bodø.

«Det var fryktelig skuffende sist vi var i Bodø. Vi er selvfølgelig veldig klare for å revansjere tapet og ikke minst prestasjonen sist mot dem. Det ble en kamp der vi gjorde mange personlige feil og ikke fikk løst verken forsvarsspillet eller fikk nok redninger bakerst i målet. Får vi i gang de to bitene i dagens kamp skal vi ta nordlendingene denne gangen. Vi kommer med masse selvtillit etter helgens kamper og gleder oss til dagens møte med Bodø. Joakim Stenqvist er dessverre syk og måtte bli igjen hjemme. Det gir oss noen utfordringer defensivt, men det står andre klar til å løse».

Kampstart i Bodø Spektrum er kl 18:00. Kampen ser du som vanlig på www.handballtv.com.