Før kampen: Drammen (h) – Bergen

Før kampen: Drammen (h)

Et av sesongens sterkeste lag tar turen til Framohallen denne onsdagskvelden. Vi er sultne på å gi drammenserne knallhard kamp om poengene.

Eliteserien, 12. serierunde!

Motstander: Drammen (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Lars Jørum & Håvard Kleven

Delegat: Dagfinn Villanger

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Drammen 29-26
15/16  FyllingenBergen – Drammen 25-20
14/15  FyllingenBergen – Drammen 29-22
13/14  FyllingenBergen – Drammen 32-23

GULLKANDIDAT PÅ BESØK!

Drammen har plassert seg helt i toppen etter halvspilt serie. I tillegg er laget klar for cupfinalen. Den gamle storheten anført av trener Kristian Kjelling er for alvor på vei tilbake i toppen av norsk håndball etter noen skuffende sesonger. For vår del blir det spennende å måle krefter med et topplag på hjemmebane. Vi er ubeseiret i første halvdel på egen grunn, men der vi møtte alle topplagene på løpende bånd borte i første halvdel, kommer de samme lagene nå på besøk til oss. Vi må helt tilbake til 2011 for å finne vårt forrige tap mot drammenserne på hjemmebane. Selv om forutsetningene er annerledes nå håper vi å kunne slåss om en ny seier i onsdagens kamp.

Trener Andreas Gjeitrem gleder seg til å få topplagene på besøk i Framohallen:

«Vi gleder oss til å ta imot topplaget Drammen til vårt «fort». Vi er ubeseiret og ser frem til å måle krefter med enda tøffere motstand på hjemmebane fremover. Nå som serien er halvspilt møter vi lagene igjen for andre gang. Det blir interessant å se om vi kan dra nytte av de erfaringene vi gjorde fra første møte. I bortekampen fikk dessverre Drammen kampen akkurat i det sporet de ønsket. Vi slurvet både med pasninger og avslutninger fremme, og ble brutalt straffet i deres kontrafase. Det er deres desidert største styrke og det blir svært viktig for oss å få kontroll på det i denne kampen. Kan vi lykkes med det har vi gode muligheter til å ta en ny seier. De har to hjemvendte enere i Gøran Sørheim  og Joakim Hykkerud. Farten til Sørheim og samarbeidet med Hykkerud på linjen er også noe vi vet blir en nøkkel når vi skal forsvare oss mot dem. Vi håper publikum er klar for en fartsfylt og spennende kamp der vi skal ofre alt i jakten på en ny seier».

Kampstart i Framohallen er altså onsdag kl 18:00.