Banket topplaget – Bergen

Banket topplaget

FyllingenBergen tok en meget sterk seier da de sendte gjestene fra Drammen poengløse hjem fra Framohallen. En meget solid 1. omgang la grunnlaget for seieren.

FyllingenBergen skjøt ut av startblokkene og gikk direkte i 3-0 etter 2 minutter. Resten av omgangen styrte hjemmelaget fullstendig og var på det meste foran med syv mål. Ledelsen både kunne og burde vært større og gjestene var heldig som slapp unna med 17-12 til pause. Etter hvilen kom bortelaget mer med i kampen og spiste seg innpå. FyllingenBergen fikk en del utvisninger som preget kampbilde og Drammen kom seg helt opp i ryggen på 26-25. I denne neste perioden skulle målvakt Kristijan Jurisic spille en ekstremt viktig rolle for kampens utfall. Tre strafferedninger og flere andre kvalifiserte redninger sørget for at vi fikk kontroll på kampen og avgjorde fortjent til vår fordel.

Andreas Gjeitrem var strålende fornøyd med de to poengene:

«De første 30 minuttene er veldig bra. Da lykkes vi med mye av det vi hadde avtalt på forhånd. Drammen har store problemer med å finne åpninger og mye av spillet deres ble presset inn i midten. Vi sto kompakt og fikk bra kontroll rundt deres linjespiller. Etter hvilen ble det litt mer rotete. Vi kom ut i litt for lavt tempo og blir preget av mange utvisninger. Heldigvis hadde vi en bunnsolid målvakt da tingene skulle avgjøres».

Kristijan Jurisic var også meget fornøyd med de to poengene:

«Vi lykkes godt med å få avslutningene ut på kantene og så hadde jeg en dag der jeg fikk fatt i de avgjørende ballene. Men vi var langt bedre den første halvtimen enn den andre, men heldigvis dro vi i land to viktige poeng».

Gjeitrem poengterer nå viktigheten av kampen mot Sandnes på lørdag:

«Den kampen er langt viktigere enn mot Drammen. Når har vi en gyllen mulighet til å feste grepet om sluttspillplassen som er vårt store mål».