Ausekarane kommer også – Bergen

Ausekarane kommer også

Nå er nok en gledelig nyhet på plass i forbindelse med konserten med Vassendgutane. Ausekarane blir med og lager tidenes fest i Framohallen.

Dette er første gangen Vassendgutane og Ausekarane står på samme scene for å underholde musikk- og festglade som kommer i Framohallen. Dette er en enestående mulighet som du ikke må gå glipp av.

Arrangementsansvarlig Preben Olsen i FyllingenBergen gleder seg til festen:

«Det er fantastisk at Flan booking har tatt initiativ til å samle både Vassendgutane og Ausekarane på samme scene. Vi tror dette kommer til å bli en helt fantastisk kveld og gleder oss til å presentere denne festen for alle som er glad i disse strålende bandene. Vårt mål er å fylle hallen til randen denne kvelden. I disse juletider må dette være et meget bra alternativ til julegave for alle som er glade i musikk».

Som oppvarming til disse bandene har vi også med oss Kim Larsen Tribute. Det er fire gitarister fra Knarvik som spiller gamle Kim Larsen klassikere. Dermed ligger det tilrette for en strålende musikk aften i Framohallen.

Skynd deg å få tak i din billett her.