Før kampen: Sandnes (b) – Bergen

Før kampen: Sandnes (b)

Mario Matic (bildet) er tilbake på sin gamle hjemmebane når han står i spissen for FyllingenBergen sin jakt på to viktige poeng mot Sandnes lørdag ettermiddag.

Eliteserien, 13. serierunde!

Motstander: Sandnes (b)

Sted: Sandneshallen

Tid: 16:00

TV: www.handballtv.com

Dommere: Morten Isachsen & Ronny Hell

Delegat: Ole Kristian Risa

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

Aldri møttes i serie- el NM sammenheng

Etter onsdagens bunnsolide seier er det en helt annen oppgave som venter oss i Sandnes til dagens kamp. Hjemmelaget har overrasket positivt og spesielt på hjemmebane har de skapt problemer for de aller fleste. Da vi slo Sandnes ganske komfortabelt tidligere i høst var det stor forskjell på lagene. Siden den gang har Sandnes plukket med seg åtte poeng og kunne fort hatt noen flere også på kontoen. Derfor er vi advart om en knalltøff kamp om poengene i dagens kamp.

Slik tabellen ser ut nå kan vi med seier produsere en bra luke bak oss og samtidig skaffe oss muligheter til å se oppover på tabellen. Oppskriften blir helt sikkert som vi har sett de siste kampene. Forsvaret og målvaktsspillet har vært i fremgang hele veien og nøkkelen også i dagens kamp. Joakim Stenqvist som sto over mot Drammen forventes å kunne bidra inn i denne kampen. I dag håper vi definitivt årets første borteseier kommer i Sandneshallen.

Oppgjøret følger dere selvfølgelig på www.handballtv.com fra kl 16:00.