Overkjørte Sandnes – Bergen

Overkjørte Sandnes

FyllingenBergen tok ikke bare sin første borteseier for sesongen, de gjorde det på en meget overbevisende måte da de slo Sandnes 38-28 (18-10) lørdag ettermiddag.

Dermed ble bortespøkelse begravd en gang for alle. Sist ble det ett poeng i Bodø og nå løsnet det enda mer i Sandnes. Det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne. Anført av tidligere Sandnes spiller Mario Matic løp de regelrett over hjemmelaget i første omgang. I stort sett hvert eneste angrep ble det produsert gode målsjanser etter tålmodig og effektivt angrepsspill. Kontrafasen var også giftig, dermed ble avstanden stor mellom lagene allerede til pause. Etter hvilen fikk samtlige spillere godt med tid på banen og laget fortsatte å pøse inn mål. Bakover åpnet det seg litt mer opp, men det var aldri noen tvil om hvem som skulle ta poengene i Sandneshallen.

Trener Andreas Gjeitrem var meget fornøyd med seieren:

«Spillerne følger planen vi har lagt opp til punkt og prikke. Det er lojalitet til alt vi foretar oss og det er svært gledelig å se. Rollene er blitt tydeligere for alle sammen nå og vi har en helt annen trygghet i laget. Dette var rett og slett et strålende stykke håndverk i en kamp som var svært viktig for oss. Nå gleder vi oss stort til å ta imot Elverum til Framohallen kommende sesong. Det er ingen her som ikke tror det er mulig å presse det laget som har vært best i Norge sålangt denne sesongen. Vi kommer til kampen med masse selvtillit, så håper vi å fylle hallen en siste gang før vi unner oss litt juleferie».

Tore Andre Lunde (bildet) leverte en ny solid kamp og ble toppscorer med 9 mål.

Kampen mot Elverum spilles altså kommende onsdag kl 18:00 i Framohallen.