Før kampen: Elverum (h) – Bergen

Før kampen: Elverum (h)

På onsdag kommer Norges beste lag til Framohallen. Elverum har levert imponerende resultater i Champions League og kun tapt en seriekamp så langt denne sesongen.

Eliteserien, 14. serierunde!

Motstander: Elverum (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Morten Isachsen & Ronny Hell

Delegat: Conrad Ravnanger

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Elverum 29-37
15/16  FyllingenBergen – Elverum 28-25
14/15  FyllingenBergen – Elverum 19-24 (sluttspill)
14/15  FyllingenBergen – Elverum 24-30
13/14  FyllingenBergen – Elverum 31-33 (sluttspill)
13/14  FyllingenBergen – Elverum 30-31
12/13  FyllingenBergen – Elverum 27-26

Elverum fikk innstilt sin siste hjemmekamp for året da Bækkelaget hadde sykdom i troppen sin i helgen. Dermed er det nok et sultent bortelag som kommer til Bergen for årets siste seriekamp. Gjestene har levert en imponerende høstsesong til tross for ganske store utskiftninger i laget fra forrige sesong. Men de har vært flinke til å hente inn dyktige spillere og er blitt et lokomotiv i norsk herrehåndball. I det motsatte oppgjøret i Terningen Arena gjorde vi en bra prestasjon, til tross for tap 32-28. Nå er vi sultne på å sende nok ett topplag poengløse hjem fra Framohallen.

Trener Andreas Gjeitrem ser slik på møte med Elverum:

«Onsdagens kamp mot Elverum blir veldig spennende. Spennende på flere måter, vi møter Norges beste lag som har imponert meg i Champions League denne høsten. Til tross for en del nye spillere så har Apelgren & co vært virkelig god. De var nære på å gå videre fra gruppen, noe som forteller litt om prestasjonen. Forhåpentligvis kan vi presse dem til det ytterste på hjemmebane, vi gjør en god prestasjon  i Terningen Arena i høst som gir oss selvtillit. Vi kjenner til kvalitetene til Elverum, samtidig så har de en god bredde i troppen som gjør at vi må forberede oss på mange spillere. Jeg har stor respekt for Michael Apelgren og jobben han har gjort. Jeg forventer derfor å se ett godt forberedt Elverum lag som vil prøve å gi vårt forsvar noen utfordringer»
«Men vi har også vært i bra slag siste tiden. Vi er ubeseiret hjemme i Framohallen når det gjenstår en hjemmekamp i 2017, så det sier seg selv at vi skal selge oss dyrt for å holde den statistikken ved like også etter onsdagens kamp. Jeg håper du er i mål med julegavehandel og tar deg tid til å komme å se god håndball i Framohallen. Vi trenger all støtte vi kan få, så skal vi love full tenning. Elverum-kampene er alltid litt spesielle, så får vi håpe det blir et drama også denne gangen».

Denne kampen må du få med deg. Kampstart i Framohallen på onsdag er altså kl 18:00.