Første hjemmetap – Bergen

Første hjemmetap

Elverum påførte FyllingenBergen deres første hjemmetap for sesongen da laget vant fortjent 31-29 (19-14) i den siste serierunden før jul.

Det ble en meget svingende kamp i Framohallen. Begge lag gjorde mange feil i perioder som førte til at resultatet svingte veldig. Elverum gikk direkte i 5-2 før FyllingenBergen var i front 10-8 når halve omgangen var spilt. Like etter måtte Mario Matic ut med et kutt som gjorde at vi ikke laget noen mål i etablert angrep over en lang periode. Elverum benyttet muligheten til å ta over kampen og kom foran 19-14 rett før pause. Likevel kjentes det ut som det var mulig å komme tilbake i oppgjøret.

Elverum begynte derimot beste også etter pause og var på det meste foran 24-17. Da virket kampen avgjort i Framohallen. Men hjemmelaget ga seg ikke og fikk kontakt på 26-24. Der får dessverre Joakim Stenqvist en utvisning som ble ganske avgjørende. Hedmarkingene benyttet muligheten og gikk direkte til 28-24. Da ble det for lang vei frem og gjestene kunne fortjent påføre oss sesongens første hjemmekamp.

Andreas Gjeitrem ergret seg ikke for mye over akkurat det.

«Vi har en bra plan, men gjør dessverre for mange feil i avgjørende momenter. Elverum straffer oss for det og får for mange enkle mål på bakgrunn av dette. Da blir det veldig tungt å slå et så bra lag. Vi skal uansett ta med oss masse positivt fra de siste kampene. Vi har løftet spillet vårt betraktelig og har et godt utgangspunkt for det som venter oss på nyåret. Vi skal inn i sluttspillet og bli et ubehagelig å møte der. Men det gjenstår mye hardt arbeid før vi kommer dit. Nå skal det uansett bli godt å få noen dager fra hverandre før vi samles på nyåret».

Neste seriekamp er forøvrig bortekamp mot Kolstad søndag 4. februar.