Smell i Trondheim – Bergen

Smell i Trondheim

FyllingenBergen var ikke klar fra start da seriespillet startet opp igjen etter EM pausen. Kolstad var best i alle faser og vant fortjent 38-29.

Det ble en tung kamp allerede fra start i Husebyhallen søndag ettermiddag. Kolstad var i desperat nød for poeng og har hentet inn blant annet vår tidligere målvakt, Lars Eggen Rismark under oppholdet. De kom ut med masse energi og vi klarte aldri å matche dem på noen parametre og tapte fullt fortjent.

Andreas Gjeitrem hadde ikke så mye positivt å ta med seg fra oppgjøret:

«Meget skuffende prestasjon av oss. Vi taper dueller i begge ender av banen og er aldri i nærheten av det som skal til for å ta poeng på dette nivået. Vi må snarest legge dette bak oss å vise oss fra en helt annen side i hjemmekampen mot ØIF Arendal».

Neste kamp spilles altså på hjemmebane mot serieleder ØIF Arendal onsdag kl 18:00.