Før kampen: ØIF Arendal (h) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (h)

Første hjemmekamp i 2018 spilles mot ØIF Arendal i kveld. Kan vi heve oss etter den skuffende forestillingen i Trondheim?

Eliteserien, 16. serierunde!

Motstander: ØIF Arendal (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Jo Are Johannnessen & Tom Larsen

Delegat: Dagfinn Villanger

Kampsponsor: Intersport, Laksevåg

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Arendal 23-24 (sluttspill)
16/17  FyllingenBergen – Arendal 32-28
15/16  FyllingenBergen – Arendal 25-24
14/15  FyllingenBergen – Arendal 25-31
13/14  FyllingenBergen – Arendal 34-27

SERIELEDEREN PÅ BESØK!

Onsdag tar vi imot serieleder ØIF Arendal til vår første hjemmekamp i 2018. Den første kampen etter oppholdet ble alt annet enn god fra vår side. Vi var ikke i nærheten av poeng i det viktige bortemøte mot Kolstad. Til denne kampen venter et helt annet oppgjør mot en presumptivt langt bedre motstander. ØIF Arendal har for vane å styrke laget sitt underveis i sesongen, denne sesongen er definitivt ikke noe unntak. Ytterligere to nye utlendinger er kommet til under EM pausen, i tillegg til en norsk spiller. Det gjør Arendal til en opplagt gullkandidat, sammen med Elverum. Vi for vår del skal derimot selge oss dyrt som vanlig når vi går på banen i Framohallen.

Trener Andreas Gjeitrem ser slik på møte med ØIF Arendal:

«Jeg synes ØIF Arendal kanskje er det mest spennende laget i Norge akkurat nå. De henter spillere jevnt og trutt og har tydeligvis ambisjoner om å gå hele veien i år. Det tror jeg også de kan klare med dette laget som ser bedre og bedre ut etterhvert som sesongen har satt seg. For vår del skal vi selvsagt på banen for å vinne som vi alltid gjør i vårt eget ”fort” i Framohallen. Elverum klarte som første lag å slå oss i den siste kampen før jul, selv om vi følte det var muligheter også i den kampen. Denne gangen må vi lykkes 100% med planen vår der mange spillere må ”ramme dagen” som det heter. Vi er veldig revansjesugne etter den svake innsatsen sist. Nå handler det mye om å vise hjemmepublikummet den siden vi fikk se før jul. Gjør vi det og får stengt igjen bakover har vi helt klart en sjanse”

Kampen blåses som vanlig i gang kl 18:00

Etter vår kamp spilles det en såkalt NorgesEnergi kamp i G12 mellom Fyllingen og Fana med start kl 19:45.

PS! Til denne kampen har vi en ny parkeringssituasjon rundt våre hjemmekamper. Grusbanen på utsiden av hallen er nå blitt arbeidsplass for omlegging til kunstgressbane. Dermed må alle parkere nede under broen til venstre etter avkjøringen til Varden Idrettspark. Vi håper å få plass til alle der og ber om forståelse for denne situasjonen.

Vel møtt på kamp!