Hvidsten forlenger – Bergen

Hvidsten forlenger

Iben Hvidsten har levert en strålende sesong. Nå forlenger den lokale 26-åringen avtalen sin med FyllingenBergen i ytterligere to sesonger.

Iben Hvidsten kom til Fyllingen foran sesongen 2009/10 fra Lyngbø. Etter noen sesonger i skyggen av Espen Holand på venstrekanten har Iben virkelig etablert seg som en av lagets viktigste brikker. Inneværende sesong er kanskje den beste han har levert og han ligger som nr 6 på toppscorerlisten med hele 90 mål på 16 kamper som ligaens mestscorende venstrekant. Hvidsten har undertegnet en ny kontrakt som binder han til klubben frem til 2020.

Her er Ibens kommentar til forlengelsen:

«Selv om jeg har vært med i mange sesonger har det aldri vært så gøy som det er nå. Motivasjonen min har aldri vært høyere og jeg har veldig troen på det som skjer i klubben. Vi har fått inn en ny sulten trener som deler mange av de samme tankene som meg. Jeg har troen på at vi kan bygge en stall de neste sesongene som skal slå hardt fra seg. Hvem vil ikke være med på det? Jeg skal gjøre det jeg kan for å bidra både på og utenfor banen til at vi skal lykkes med våre mål i fremtiden».

Trener Andreas Gjeitrem er meget fornøyd med at Hvidsten blir med videre:

«Det er viktig for oss å signalisere at de som presterer er ønsket med videre. Iben har gått foran til trening og står for en kontinuitet som er viktig for oss. Han kan løse flere roller defensivt ved at han også er dyktig som «spiss» i vårt 5:1 forsvar. Han har hatt en strålende sesong og jeg er svært glad for at han signaliserer at han er mer motivert enn noengang for å ta klubben mot toppen av norsk håndball».