Tap mot serielederen – Bergen
Iben Hvidsten leverte en god kamp fra sin venstrekant.

Tap mot serielederen

Det var en klart forbedret utgave av FyllingeBergen kontra oppgjøret sist mot Kolstad. Likevel holdt det ikke, gjestene fra Arendal var sterkest og vant 35-31.

Kampen åpnet i et stort tempo der begge lag hadde høy uttelling gjennom stort sett hele 1. omgang. Ingen av målvaktene fikk fatt i særlig med baller og Sørlendingene gikk til pause med knapp 16-15 ledelse. Etter hvilen fulgte lagene hverandre tett opp til 22-22. Derfra og ut skaffet gjestene seg et lite grep som de aldri ga fra seg. Dermed beholdt Arendal tabelltoppen og tok sin andre serieseier mot FyllingenBergen noensinne.

Andreas Gjeitrem var langt mer fornøyd denne gangen, selv om det ikke ble poeng på kontoen.

«Kampen kom inn i det sporet vi egentlig ønsket på forhånd. Vi fikk flere avslutninger dit vi ville fra distanse og skapte mange fine sjanser fremme. Dessverre er ikke kvaliteten gjennom samtlige 60 minutter god nok til at vi kan tukte et så sterkt lag som Arendal. Vi gjør likevel store fremskritt fra sist og jeg håper vi kan ta med oss dette videre. Det er liten tvil om at det defensive arbeidet, sammen med målvaktene er der vi har mest å hente fremover. Kampene kommer tett nå og jeg tror vi skal spille oss bedre og bedre i form. Da skal vi ta de poengene som skal til for at vi sikrer oss en plass i sluttspillet. Det er tett og jevnt, så det er ingen tvil om at vi går mot en spennende innspurt i ligaen».

Allerede fredag morgen setter FyllingenBergen seg i flyet med retning Makedonia. Der spilles første kamp i dobbeloppgjøret mot Eurofarm Rabotnik. Returkampen spilles i Framohallen lørdag 17. februar.