Godt utgangspunkt – Bergen
Foto: Dimitar Petkovski

Godt utgangspunkt

FyllingenBergen gjorde jobben i Makedonia og sikret seg et meget godt utgangspunkt for returkampen. Det endte tilslutt med seier 25-22 i en kamp vi førte fra start til mål.

FyllingenBergen gikk direkte i 7 mot 6 og fikk tidlig kontroll på oppgjøret. Kristijan Jurisic fikk en god åpning og sørget for at vi tidlig kom foran med 3-4 mål. En litt tyngre periode inn mot pause sørget likevel for at Rabotnik kom opp ett mål bak oss til pause. Etter hvilen tok vi tak i kampen igjen og styrte begivenhetene ganske greit foran en godt besøkt hjemmehall i Bitola. Det kunne fort blitt med enn de tre målene vi endte opp med, men likevel har vi skaffet oss et godt utgangspunkt for hjemmekampen i Framohallen neste lørdag.

Andreas Gjeitrem var også godt fornøyd med gjennomføringen i Makedonia:

«Synes vi leverer en fin kamp der vi treffer godt på inngangen. Vi kommer tidlig foran og beholder momentum egentlig gjennom hele oppgjøret, selv om de kommer nærmere oss ett par ganger. Kamplederne sørger for at vi ikke får punktert kampen for alvor, kombinert med at vi også er litt unøyaktig. Men bra målvaktsspill og godt forsvar tar vi med oss, det var gledelig. Vi taklet å spille i en iskald hall med en del støy fra publikum som ikke plaget oss nevneverdig. Det er god erfaring som vi tar med oss videre. Nå skal jobben bare gjøres ferdig i Bergen neste helg».

Mario Matic ble totalt sett vår beste spiller og var også toppscorer sammen med Kjartan Johansen, begge med 6 mål.

Returkampen spilles i Framohallen lørdag 17. februar kl 16:00.