Knallsterk borteseier – Bergen

Knallsterk borteseier

FyllingenBergen har slitt på bortebane gjennom hele sesongen, men mot Haslum løsnet alt sammen. Det ble tilslutt meget komfortabel seier på hele 33-25.

Etter fire strake tap var det ekstremt viktig å komme tilbake på vinnersporet. Kampen om de siste sluttspillplassene er tett og dette var i så måte et langt skritt i retning sluttspillplass. FyllingenBergen blåste ut av startblokkene. Strålende målvaktsspill av Kristijan Jurisic og bra effektivitet fremme sørget for 4-0 direkte. Haslum kom deretter tilbake i oppgjøret der vi kunne gå til pause med knapp 16-15 ledelse.

Etter hvilen fortsatte FyllingenBergen sitt disiplinerte spill. Få feil og et forsvarsspill i klar bedring sørget for at Bæringene kun nettet 10 ganger etter pause. Fremover fortsatte vi å produsere sjanser og mål på løpende bånd og det endte opp med overkjørsel i et glissent Nadderud Arena. En sterk og viktig seier som viser at vi også kan spille god håndball mot et av de bedre lagene i ligaen på bortebane.

Tore Andre Lunde (bildet) var en av flere som leverte en solid kamp og ble vår toppscorer med 8 mål.

Nå rettes blikket fremover mot lørdagens returkamp i Europacupen!