Før kampen: Rabotnik (h) – Bergen
Foto: Dimitar Petkovski

Før kampen: Rabotnik (h)

Lørdag tar vi imot Makedonske Eurofarm Rabotnik til returoppgjør i 1/8-delsfinalen i EHF Challenge Cup hjemme i Framohallen.

EHF Challenge cup, match 2!

Motstander: Eurofarm Rabotnik (h)

Sted: Framohallen

Tid: 16:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Vadims Jaskins & Eduards Zabko, Latvia

Delegat: Beat Nagel, Sveits

Kampsponsor: Toma

Resultat første kamp: 22-25

Utgangspunktet er bra etter den første kampen i Bitola. Samtidig er ikke forspranget på mer enn tre mål, det betyr at det trengs en ny god prestasjon for å ta seg videre til kvartfinalen. Makedonerne har garantert ikke gitt opp håpet om å snu på forutsetningene og vi ser frem til en ny fysisk tøff batalje mot storvokste gjester. Forhåpentligvis kan vi utnytte vårt høyere tempo enn i det motsatte møte og gjennom det sørge for at vi løper inn mange mål i kontra- og ankomstfasen.

Erlend Aam i trenerteamet forteller om en gjeng som ikke har kvittert ut kvartfinale billett enda:

«Nei, på ingen måte. Vi har et perfekt utgangspunkt med de tre målene fra første møte, men det er ikke et resultat vi kan ri på. Vi er forberedt på et tøft returoppgjør, men har troen på at vi kan styre tempo bedre enn der nede. Det handler om å stå bedre imot i duellene defensivt og gjennom det vise at vi har et bra trykk i kontrafasen vår. Vi har en stor mulighet til å nå kvartfinalen og jeg forventer et sulten gjeng på banen som fortsetter fremgangen etter en litt trå start etter EM oppholdet».

Kampen blåses i gang i Framohallen kl 16:o0 og vises også som vanlig på www.handballtv.com