Rumensk motstand – Bergen

Rumensk motstand

Det ble i dag trukket kvartfinaler- og semifinaler til Challenge cup i Wien. For vår del ble det Rumensk motstand i form av Potaissa Turda.

Det rumenske laget var langtfra det enkleste vi kunne møte. Turda var sist sesong i finalen i samme turnering, der de riktignok tapte stort mot portugisiske Sporting over to kamper. I forrige runde slo de Vise fra Belgia med sammenlagt 68-53. De er kjent for å ha en fryktet og intim hjemmearena. Vi starter på bortebane i dobbeloppgjøret som spilles i påsken.

Andreas Gjeitrem mener det kan være greit å møte Turda allerede nå:

«Det var en tøff trekning, ingen tvil om det. Rumenerne var i finalen i fjor og kjemper i toppen av rumensk håndball. Men skal vi nå målet om å gå helt til topps, er det bare å ta utfordringen. Det skal bli spennende å måle krefter mot ett virkelig godt lag. Samtidig kan det være greit å møte dem allerede nå. Da får vi svar på om vi er gode nok til å innfri de drømmene vi har for denne turneringen. Med tanke på at de har en tøff hjemmebane er det fint at vi starter der, jeg er glad for at vi kan avgjøre det hele på vår hjemmebane».

Kampene spilles i utgangspunktet 24.-25. mars med retur hos oss helgen etter (påskehelgen).