Før kampen: Halden (h) – Bergen

Før kampen: Halden (h)

Etter en svært oppløftende og viktig borteseier mot Haslum er vi klar til å fortsette fremgangen når vi tar imot topplaget Halden til hjemmekamp.

Eliteserien, 18. serierunde!

Motstander: Halden TH (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Tor Brede Launes & Vidar Larsen

Delegat: Harry Stikholmen

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Halden 25-21
15/16  FyllingenBergen – Halden 28-29 (sluttspill)
15/16  FyllingenBergen – Halden 32-27 (sluttspill)
15/16  FyllingenBergen – Halden 26-20
14/15  FyllingenBergen – Halden 31-20

Seieren sist borte mot Haslum var viktig på flere måter. Vi viste oppløftende takter og tok vår andre borteseier for sesongen. Enda viktigere er det at vi holder vår posisjon på tabellen. Lagene bak oss plukker jevnt med poeng og vi må prestere hele veien for å nå vår målsetting om en plass i sluttspillet. I så måte er kampen mot Halden en ny mulighet til å ta med oss to poeng. Vi har noe å revansjere for den svake bortekampen og laget viser stigende form om dagen.

Trener Andreas Gjeitrem ser slik på møte med ØIF Arendal:

«Etter en strålende bortekamp mot Haslum sist blir det spennende å se hvordan vi står i mot topplaget Halden. Vi fikk en fin start mot Halden borte, men etter ti gode minutter ble vi regelrett spilt ut av hallen. Halden har en tydelig kampplan om å holde høyt tempo å få så mange ballkontroller som mulig i kampene de spiller. Med en god Rasmus Bech i målet og skuddkåte bakspiller som Trym Bilov og Victor Skillhammer så må de ha en 60-70 ballkontroller så de andre får låne ballen. Vi kommer til kamp med god tro på at vårt 5:1 forsvar skal gjøre det vanskelig for gjestene, men Halden er ett meget godt lag med en god førsterekke. Skal vi lykkes så er vi helt avhengig av godt forsvarsspill og målvaktsredninger. Klarer vi å omsette dette til noen enkle kontramål så er jeg trygg på at poengene blir igjen i Bergen».
Kampen blåses i gang søndag kl 18:00.