Weidemann til FyllingenBergen – Bergen

Weidemann til FyllingenBergen

Det er med stor glede vi kan melde om at Jacob Weidemann har signert en avtale med FyllingenBergen for de tre kommende sesongene. 18-åringen opprinnelig fra Teie, kommer seinest fra Nøtterøy der han er lagets toppscorer med 64 mål på 16 kamper så langt i sesongen.

Fakta:

Navn: Jacob Weidemann
Alder: 18 år
Posisjon: Bakspiller
Tidligere klubber: Nøtterøy
Landskamper: 2 yngre – 4 mål

Jacob Weidemann er en spiller vi har fullt med over tid og som vi tror har en svært spennende fremtid på banen. 18-åringen er dyktig i duellspillet og har en eksplosiv spillestil. Til tross for sin unge alder har allerede rukket å markere seg i eliteserien denne sesongen. Han er også nylig tatt ut i den norske U20-troppen som skal forberede seg fremover mot sommerens EM.

Jacob Weidemann ser slik på overgangen til FyllingenBergen:

«Jeg har valgt FyllingenBergen fordi jeg tror det er riktig sted for meg til å utvikle meg videre som håndballspiller. I tillegg tror jeg klubben kan være med å kjempe helt i toppen av norsk håndball fremover. I tillegg får jeg mulighet til å kombinere håndball med studier, hvilket også har vært viktig for meg. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på nye utfordringer i Bergen neste sesong».

Trener Andreas Gjeitrem er glad for å presentere nok en viktig brikke i oppbygningen av FyllingenBergen

«Jeg ser frem til å samarbeide med Jacob. Han har noen ekstreme kvaliteter som vi skal dyrke videre hos oss. Jeg opplever han som uredd og god til å vinne dueller en mot en. I tillegg har han et bra skudd som gjør han farlig, spesielt når han kommer inn på halvdistanse. Han kommer til å passe perfekt inn hos oss der vi skal utvikle han til og forhåpentligvis kunne ta ytterligere steg i sin karriere».

Jakob har signert en kontrakt fra 1.8 som strekker seg frem til sommeren 2021.

For ytterligere info:

Andreas Gjeitrem – mob 95909584

Jacob Weidemann – mob 91912725