Sterk borteseier – Bergen

Sterk borteseier

FyllingenBergen tok nok en knallsterk seier på bortebane da laget feide over Bækkelaget i Oslo. Hele 34-26 endte det etter ledelse 21-12 ved halvspilt kamp.

Kampen åpnet med mange mål begge veier frem til 7-7 etter knappe 10 min. Derfra og ut fikk FyllingenBergen orden på sitt 5:1 forsvar. Gjennom aggressivt og bevegelig forsvarsspill kom det kontringer på rekke og rad. Våre gutter regelrett overkjørte hjemmelaget i denne perioden og avgjorde kampen fullstendig. Hele 21-12 sto det ved halvtid etter en omgang der mye stemte i begge ender av banen.

Etter pause handlet det mest om å spille resultatet hjem for å sikre to nye poeng. Det var aldri snakk om saken, vi kontrollerte avstanden og kunne cruise inn til en viktig borteseier. Nå styrket vi posisjonen som nr 6 på tabellen, men har plutselig fått litt heng på lagene foran med tre serierunder igjen å spille. To hjemmekamper venter nå mot Falk og Bodø, før vi avslutter med bortekamp mot nedrykksklare Nøtterøy.

Andreas Gjeitrem var naturlig nok strålende fornøyd med seieren:

«Vi åpner kampen rufsete aller bakerst og BSK får komme altfor lett til sine muligheter. Etterhvert får vi justert oss bakover og gir Kristijan i målet mye bedre forutsetninger. Derfra får vi løpt inn mange mål og det blir relativt hurtig stor avstand mellom lagene. Strålende fornøyd med disiplinen og lojaliteten til hele laget. De tar et stort ansvar og sørger for at kampen kommer inn i det sporet vi ønsket på forhånd».

I Fredrik Mossestad sitt skadefravær leverte Håkon Berge (bildet) en meget solid kamp i begge ender av banen og lager 6 mål fra sin kantposisjon. Forøvrig var det solide bidrag fra samtlige som sto på banen, der Kristijan Jurisic ble kåret til vår beste spiller.