Før kampen: Falk Horten (h) – Bergen
Iben Hvidsten leverte en god kamp fra sin venstrekant.

Før kampen: Falk Horten (h)

FyllingenBergen er inne i en meget positiv periode. Onsdag er vi klare igjen når Falk Horten tar turen over fjellet. Denne gangen har vi også noe å revansjere.

Eliteserien, 20. serierunde!

Motstander: Falk Horten (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Dagfinn Villanger

Kampsponsor: Kønig & Nesse

Tidligere møter mellom lagene på vår hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Falk Horten 31-16
13/14  FyllingenBergen – Falk Horten 34-23

Lagene har kun møttes fem ganger i seriesammenheng. Vi måtte for første gang bite i gresset da vi tapte det omvendte møte denne sesongen med 31-28 i Holtanhallen. Dermed er det en revansjesugen gjeng som vil fortsette fremgangen fra de siste kampene når Hortens laget kommer på besøk i Framohallen. Falk Horten har levert mange solide prestasjoner siste tiden. De har presset flere av topplagene til streken, men har ikke fått så god uttelling i form av poeng som de kanskje hadde fortjent. Vi er definitivt advart om en motstander som også kjemper desperat for å unngå kvalifiseringsspill, og samtidig har alle muligheter til å sikre seg sluttspillplass på tampen.

For vår del vil to poeng i denne kampen definitivt sikre oss en plass i sluttspillet. Samtidig har vi kontakt med lagene foran oss som gjør at det fortsatt er muligheter til å klatre en plass eller to til på tabellen. Det ligger dermed mer enn nok i potten foran onsdagens match i Framohallen.

Trener Andreas Gjeitrem ser frem til nok en hjemmekamp:

«Vi gleder som alltid til å spille hjemme i Framohallen. Det gjenstår to hjemmekamper i seriespillet som vi er svært lystne på å vinne. Vi vet også at to poeng på onsdag definerer at vår sluttspillbillett er i boks. Den sjansen tenker vi ikke la gå fra oss. Vi må fortsette å markere at det er knalltøft å komme til vår hall, det er viktig at vi også markerer før de helt avgjørende kampene tar til. Vi spiller meget god håndball om dagen og vil prøve å gjenskape mot Falk Horten. Det ligger i tillegg en revansjelyst hos guttene etter at vi tapte det motsatte oppgjøret i Horten. Oppskriften blir som så mange ganger før, stå bra bakover og få løpt inn en del enkle kontringer. Det var veldig gledelig å se i bortekampen mot Bækkelaget der vi virkelig lykkes med de tingene. Fremover handler det om å få bevegelse på Falk Horten spillerne, samt sette ballen i mål. Falk målvakten var den store forskjellen på lagene sist, så vi får prøve å gjøre han til statist denne gangen».
Kampen blåses i gang kl 18:00. Møt opp i hallen og støtt ett hjemmelag i toppform!