Knepent hjemmetap – Bergen

Knepent hjemmetap

Falk Horten trakk det lengste strået i gårsdagens kamp i Framohallen. En tett og dramatisk avslutning endte med at gjestene kunne juble for to viktige poeng i bunnstriden.

Som så mange ganger før ble det en målrik innledning på kampen for FyllingenBergen. Solid angrepsspill der laget produserte massevis av gode muligheter ble avløst et forsvar som ikke fikk særlig fysisk kontakt med Falk Horten. Inn mot pause var det Hortens laget som festet et grep på kampen og kunne gå til halvtid med føring 16-14. Etter hvilen kom FyllingenBergen tilbake og inn mot slutten av oppgjøret sto det og vippet hvem som skulle få med seg poengene. Falk satte inn en straffe med åtte sekunder igjen, før vi fikk tildelt det samme for sabotasje i det tiden rant ut. Dermed fikk Kjartan Johansen muligheten til å utligne, men Falks gode målvakt Simen Johansen sørget med redning for at begge poengene ble med til Horten med seier 30-29.

Til tross for tapet ble likevel FyllingenBergen klar for sluttspillet etter gårsdagens serierunde. Falk og Kolstad møtes i neste runde, dermed kan ikke begge lagene passere oss med to runder igjen å spille. Dermed er det første av sesongens mål i boks. Nå gjelder det å forberede seg maksimalt for en kvartfinale der vi langtfra er uten muligheter, uansett hvem som står på motsatt halvdel.

Vi avslutter på hjemmebane mot Bodø kommende onsdag, før siste serierunde spilles mot allerede nedrykksklare Nøtterøy på bortebane.