Før kampen: Bodø (h) – Bergen

Før kampen: Bodø (h)

Den siste hjemmekampen i seriespillet står for døren når vi tar imot Bodø på onsdag. Gjestene kjemper en tøff kamp for å unngå kvalifisering.

Eliteserien, 21. serierunde!

Motstander: Bodø HK (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Ismet Kvakic & Tommy Andre Eriksen

Delegat: Harry Stikholmen

Kampsponsor: Safe Bemanning

Tidligere møter mellom lagene på vår hjemmebane:

16/17  FyllingenBergen – Bodø 27-27
15/16  FyllingenBergen – Bodø 30-22
14/15  FyllingenBergen – Bodø 25-21
13/14  FyllingenBergen – Bodø 25-22

FyllingenBergen sikret sin sluttspillbillett i forrige serierunde, til tross for hjemmetap mot Falk Horten. Nå handler alt om å være maksimalt forberedt til en kvartfinale når vi kommer så langt. Før den tid vil vi gjerne revansjere det sure tapet mot Falk når Bodø gjester oss onsdag kveld. For gjestene er det mye som står på spill. Nordlendingene ligger akkurat nå på den utsatte kvalifiseringsplassen og trenger desperat poeng for å unngå den. De har også mulighet til å knipe den siste sluttspillplassen om alt går deres vei i avslutningen. Derfor skal vi nok være forberedt på å møte et sultent Bodø lag til denne kampen. Et interessant poeng med onsdagens motstander er at vi faktisk har spilt uavgjort med dem i tre strake seriekamper.

Trener Andres Gjeitrem er glad for at sluttspillet er sikret, men er sulten på nye poeng.

«To kamper før serien er ferdigspilt så er vi klare for sluttspill, ett av sesongens store mål. Nå venter Bodø i Framohallen, ett lag med alt å spille for. FyllingenBergen har ikke slått Bodø de to siste sesongene. Dette har vi lyst å endre på. Vi røk ut i NM mot Bodø i høst og fikk med oss ett heldig poeng i seriekampen senere på høsten. Bodø har hatt en del skader denne sesongen, men ser ut til å kunne stille med tilnærmet fullt lag på onsdag. For vår del kommer vi til å bruke de to siste kampene i serien til å utvikle spillet vårt, samtidig vil man nok få se at flere får muligheten til å vise seg frem. Ambisjonene våre ligger i å ta to poeng, samtidig ønsker vi å få frem en spiller eller to som kan bli avgjørende i sluttspillkampene og europacupkampene som kommer».

«Vi ønsker å gi hjemmepublikummet en skikkelig fight i det som er siste seriekamp i Framohallen denne sesongen. Vi stiller med vårt sterkeste mannskap og da er det faktisk på sin plass å hylle det medisinske og fysiske apparatet vi har jobbet med denne sesongen. Det jobbes vanvittig godt, både blant spillerne, men ikke minst i teamet rundt laget. Det er en viktig årsak til at vi har prestert godt siste tiden».
Møt opp i Framohallen på onsdag, kampstart er kl 18:00.