Seier mot Bodø – Bergen

Seier mot Bodø

FyllingenBergen ville ikke legge seg ned og revansjerte forrige hjemmetap mot Falk da laget sendte Bodø til kvalifisering for å overleve.

Det ble en jevn kamp i Framohallen også denne gangen. Andreas Gjeitrem hadde bestemt seg å teste ut 6:0 bakover, i tillegg til å gi flere spillere som ikke har hatt så mye tid på banen sjansen. Dette responderte laget godt på og sikret seieren i sluttminuttene. Dermed må Bodø forberede seg på å spille kvalifisering for å overleve i eliteserien neste sesong.

Trener Andreas Gjeitrem var fornøyd med det han fikk se i Framohallen onsdag kveld.

«Vi har to kamper som all den tid vi har sikret oss plass i sluttspillet ikke betyr like mye. Men vi vil selvsagt alltid vinne og vi har også et ansvar overfor de andre lagene i ligaen. Jeg ønsket å teste ut litt andre ting i dag og gi flere spillere sjansen. Jeg synes vi får gode svar og flere ting som vi kan ta med oss videre inn mot kvartfinalen. At vi i tillegg avgjør kampen mot et lag som er i desperat poengnød gleder også. Jeg synes vi er i god rute foran  kvartfinalen i europacupen og det som skal skje i sluttspillet».

Siste serierunde spilles kommende onsdag der vi avslutter borte med nedrykksklare, Nøtterøy.