Mossestad forlenger – Bergen

Mossestad forlenger

Fredrik Mossestad har spilt i Fyllingen hele livet. Nå har 24-åringen underskrevet en ny avtale med klubben.

Fredrik har utviklet seg til å bli en av våre viktigste lokale profiler. Han har gått gradene og også vært innom rekruttlandslaget på flere samlinger. Nå er vi vi veldig glade for å kunne meddele at han er klar for en ny sesong i FyllingenBergen.

Fredrik Mossestad kommenterer forlengelsen slik:

«Det var et enkelt valg å forlenge avtalen. Vi har et spennende lag på gang som kan kjempe høyere oppe på tabellen enn vi har vært i år. Det første året med Andreas har vist at vi på gode dager henger med de beste, og jeg har tro på at signeringene vi har gjort skal være med på å gjøre oss til et lag som leverer gode kamper oftere enn vi har gjort i år. Samtidig håper jeg at de forlengelsene vi har gjort, samt tilgangen av spillere utenfra skal gjøre oss enda mer attraktive i fortsettelsen. Målet må helt klart være med å kjempe om medaljer neste sesong».

Andreas Gjeitrem er glad for å ha Fredrik med videre.

«Fredrik står for kontinuitet i spillergruppen. Han har opparbeidet seg erfaring og vil fortsatt utvikle seg som spiller. Han er anvendelig og det at vi kan benytte han som 2ér defensivt er en stor styrke for oss. Jeg håper han får være frisk og ta ytterligere steg i sitt spill kommende sesong».