Avsluttet med stil – Bergen

Avsluttet med stil

FyllingenBergen hadde ingen problemer med bunnlaget Nøtterøy i aller siste serieomgang. Det ble tilslutt hele 39-23 i en kamp vi avgjorde tidlig.

Det var tydelig at laget var sulten på å avslutte seriespillet på beste måte. Nøtterøy har spilt seg opp mot slutten og presset flere topplag siste tiden. Denne kvelden var de imidlertid helt uten sjanser. FyllingenBergen tok kommando fra start, sto bra bakover, kontret når muligheten var der og spilte disiplinert og strukturert i det offensive spillet. Summen av dette ble altfor mye for hjemmelaget og kampen var i praksis avgjort før pause. Dermed hoppet vi opp på 6. plassen og kan dermed ikke møte sesongens beste lag sålangt, Elverum, i en kvartfinale.

Andreas Gjeitrem var meget godt fornøyd med gjennomføringen i Tønsberg.

«En fin dokumentasjon på at vi er i rute foran kvartfinalene i e-cup og sluttspill. Guttene går ut og gjør en strålende jobb i denne kampen. Det er ikke enkelt å mobilisere, men vi gjør det på en flott måte. Vi jobber med de oppgavene vi skal og uttellingen vår fremme er høy klasse på. Hvis vi skal sette fingeren på noe er det vel at vi gjør litt for mange enkle feil. Men når vi lager 39 mål er det vel strengt tatt ikke så mye å klage over. Nå får vi god tid sammen til å forberede oss maksimalt til lørdagens heksegryte som venter oss i Romania. Vi ligger over i Tønsberg til i morgen og får oss en god fysisk økt på formiddagen. Deretter setter vi oss på flyet til Cluj og gleder oss til å ta fatt på oppgaven som venter der nede».

Mens laget sitter i flyet til Romania skal kvartfinalene i det hjemlige sluttspillet settes opp. Gjeitrem har ingen drømme motstander å komme med, men har derimot stor tro på sitt lag i sluttspillet.

«Jeg tror ikke det er så mange som vil møte oss. Når vi først er der vil vi gjerne gå hele veien. Nå vet vi at det står mellom Drammen, Arendal el Halden for vår del. Hvem av dem det blir spiller egentlig ikke så stor rolle. Det er vel ikke helt utenkelig at Kurtovic og Arendal vil opp mot oss, og dem har vi også en del å revansjere oss mot. Men som sagt er vi ganske avslappet til hvem det blir av dem».

I morgen (torsdag) kveld velger de øverste lagene sine motstandere. Følg med på TV2 Håndball på Facebook el på www.handballtv.com fra kl 20:00. Der blir det direktesending med intervjuer og tanker fra alle de involverte lagene.