Avslutningen ødela – Bergen

Avslutningen ødela

FyllingenBergen hadde lenge god kontroll på oppgjøret i Turda, men en svak avslutning sørget for at returkampen blir en spennende affære 2. påskedag.

Det var lenge jevnspilt i Romania i det første kvartfinale oppgjøret i Challenge cup. Men til tross for at vi var i føringen 19-17 etter drøye 45 minutter måtte vi tåle tap med fem mål tilslutt.

Iben Hvidsten måtte kaste inn håndkleet like før kampstart med en overtråkk som ikke ble bra nok til å tåle full belastning. Dermed gikk vi ut i en 6:0 som i perioder fungerte ganske bra. Kampen var jevnspilt lenge, før vi altså avsluttet det hele slurvete. Det offensive spillet ble gradvis svakere og i tillegg brente vi svært mange gode sjanser i de ti siste minuttene. Turda lot seg ikke be to ganger og benyttet muligheten til å sikre seg et bra utgangspunkt foran returen i Bergen.

Nå venter noen få dager med litt påskeferie før laget samles i helligdagene for å forberede seg maksimalt frem til returkampen 2. påskedag.