Før kampen: Potaissa Turda (h) – Bergen

Før kampen: Potaissa Turda (h)

2. påskedag avgjøres det om vi kan kvittere ut en semifinalebillett i Challenge cup. Da spilles returkampen mot Rumenske Potaissa Turda i Framohallen.

Challenge Cup, kvartfinale returkamp!

Motstander: Potaissa Turda (h)

Sted: Framohallen

Tid: 17:oo

TV: ehftv.com el www.handballtv.com

Dommere: Daniel Accoto Martins & Roberto Accoto Martins, Portugal

Delegat: Panagiotis Antonopoulos, Hellas

Kampsponsor: Lerøy Seafood

Resultat første kamp: Potaissa Turda – FyllingenBergen 29-24

Da er det duket for et spennende returoppgjør der vi har fem mål å hente inn på Potaissa Turda. Forutsetningene er enkle, slipper vi inn mer en 24 mål må vi vinne kampen med minst seks mål. Lykkes vi med å stenge igjen bakover å holde de under 24 mål vil fem mål være nok. Vi trenger med andre ord en topp prestasjon og massiv støtte fra publikum for og lykkes.

Trener Andreas Gjeitrem ser frem til returkampen.

«Etter en strabiøs reise til Romania har vi nå rettet fokus mot returoppgjøret. Vi har analysert kampen og ser at mye av årsaken til tapet ligger i vår egen unøyaktighet, spesielt siste del av oppgjøret. Vi er avhengige av å holde ett mye høyere tempo og få løpt inn en del enkle kontringsmål. I Romania ble vi for passive og tidvis sidelengs i angrepsspillet. Nå er vi klar for å vinne dueller, og få vist frem litt av det fartsfylte angrepsspillet vi har vist i sesongen»
Treneren har videre tro på at mulighetene er tilstede for å avansere.
«Fem mål skal innhentes og det er alltid utfordrende, jeg er spent på hvordan vi håndterer kampen og forløpet. Jeg tror det laget som er mest nøyaktig og beholder roen vil gå videre til semifinale. Potaissa Turda vil nok prøve å spille på resultatet og dra ut mest mulig av spilletiden. Det får vi gjort lite med, vi må ha fokus på våre egne oppgaver. Håndterer vi det så er vi mer en gode nok til å slå de med fem mål eller mer»
Kampstart er altså mandag kl 17:00 og billetter kjøper du som vanlig på Ticketco.